BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 46,41 EUR

LIONS MANE 10:1 – Gljiva u prahu

 • 10: 1 ekstrakt
 • Utječe na živčani sustav i kognitivne funkcije
 • Prirodni antioksidans
 • Povećava razinu energije
 • Prirodni probiotik
 • Bogat izvor hranjivih sastojaka

14,50 

Poštovani kupci,
Ovim putem obaviještavamo Vas kako će sve izvršene narudžbe od dana 22.07.2024. do 27.07.2024. biti poslane našom dostavnom službom nakon 27.07.2024.
Hvala na razumijevanju.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na e-mail [email protected].
Vaš Awaken Mind tim

Sva plaćanja biti će izvršena u eurima. Iznos u eurima dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a, 1 EUR = 7,53450 HRK.

Lion’s Mane (Hericium Erinaceus)

Gljiva Lion’s Mane je jestiva i medicinska gljiva koja se stoljećima koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini. Njeno djelovanje utječe na živčani sustav, kognitivne funkcije i imunitet te poboljšava tjelesnu učinkovitost.

Posljednjih godina utvrđeno je da polisaharidi sadržani u ovim gljivama imaju imunomodulacijska, neuroprotektivna i neuroregenerativna svojstva.

 

Kako Lion’s Mane poboljšava funkcioniranje živčanog sustava?

Američki i kineski stručnjaci uspjeli su iz izdvojiti dva aktivna sastojka – hericenon i erinacin – koji potiču proizvodnju faktora neuronskog rasta (NGF).

NGF –  hormon odgovoran za razvoj novih i održavanje zdravlja zrelih neurona

Spomenute aktivne tvari iz lavlje gljive uspijevaju utjecati na mozak zato što zbog svoje niske molekularne težine lako prelaze iz krvotoka u mozak.

Komunikacija unutar živčanog sustava odvija se između krajeva neurona koji se nazivaju aksoni. Aksoni provode električne impulse s jednog neurona na drugi. Odgovarajuća razina mijelina (masne tvari koja okružuje aksone) bitna je za pravilno odvijanje ovog procesa. Spojevi sadržani u Lion’s Mane-u povećavaju NGF faktor, koji podržava proces mijelinizacije i na taj način poboljšava neuronsku komunikaciju i rad mozga.

 

lion's mane

Kava s gljivama

Dodatak medicinskih gljiva u vašu dnevnu šalicu kave izvrstan je način da ovaj ukusni napitak obogatite dodatnim mineralima, antioksidansima i moćnim aktivnim tvarima. Lion’s Mane će vam dati energiju i podržati mentalne procese, uključujući fokus i koncentraciju. Gljive se savršeno stapaju s kavom i ne mijenjaju joj okus.

 

Jedna od sposobnosti Lion’s Mane-a je povećati razinu energije bez razdražljivosti koja je često povezana s konzumacijom stimulansa.

Zašto naš ekstrakt?

 • Koncentrirani ekstrakt 10: 1 – 10 puta jači od mljevene gljive
 • 100% prirodno – bez nepotrebnih dodataka i punila
 • Okus – slatkast zemljani okus ugodan za nepce
 • Topljivost – samljevena u finu pelud, zahvaljujući kojoj se savršeno otapa
 • Pakiranje – prikladno papirnato pakiranje ili elegantna posuda koju možete svugdje ponijeti sa sobom

Kako koristiti Lion’s Mane gljivu?

Konzumirajte jednu porciju od 500 mg (1 mjerica) tri puta dnevno. Dodatak prehrani najbolje je miješati s kavom, čajem, shake-om itd. Konzumirati odmah nakon pripreme. Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu (3 mjerice).

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Održavanje zdravog načina života i uravnotežena prehrana bitni su za dobro zdravlje. Čuvati izvan dohvata male djece, na suhom i hladnom mjestu.

 

Sastojci: Ekstrakt plodnih tijela gljive Lion’Mane/Hericium erinaceus(Bull;Fr)10:1 Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1500 mg/3 mjerice):

Sastojak

/1 mjerica proizvoda/

/preporučena dnevna doza/

Ekstrakt plodnih tijela gljive Lion’s Mane/Hericium erinaceus(Bull;Fr)10:1

500mg

1500mg

Vrste pakiranja i broj doza u pakiranju:

 • 30g: 1-3mjerice/dnevno (60-20dana)
 • 50g: 1-3mjerice/dnevno (100-33dana)
 • 100g: 1-3mjerice/dnevno (200-66dana)
Pakiranje

30g, 50g, 100g

Shopping Cart