BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 46,41 EUR

CORDYCEPS 10:1 – Ekstrakt u kapsulama

19,50 

Poštovani kupci,
Ovim putem obaviještavamo Vas kako će sve izvršene narudžbe od dana 22.07.2024. do 27.07.2024. biti poslane našom dostavnom službom nakon 27.07.2024.
Hvala na razumijevanju.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na e-mail [email protected].
Vaš Awaken Mind tim

Sva plaćanja biti će izvršena u eurima. Iznos u eurima dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a, 1 EUR = 7,53450 HRK.

Cordyceps sinensis gljive poznate su tisućama godina narodima koji žive na Tibetu. Do sada su nomadi pripremali osnažujuću infuziju divljih gljiva. Cordyceps je klasificiran kao adaptogen – pomaže tijelu u borbi protiv stresa.

 

 

Energetski metak

Cordyceps se značajno izdvaja od ostalih funkcionalnih gljiva. Počevši od neobične metode uzgoja pa do njega kao moćnog alata za povećanje energije među sportašima.

Cordyceps se često koristi kao alternativa kofeinskim energetskim napicima, djelujući na staničnoj razini, doslovno puni naše biološke baterije.

Napunite baterije uz Cordyceps

Jedan od načina na koji Cordyceps podupire tjelesnu izvedbu i smanjuje umor je utjecaj na proizvodnju osnovne energetske jedinice – ATP-a (adenozin trifosfata). ATP možemo zamisliti kao baterije našeg tijela. Što su više napunjeni, dulje smo sposobni obavljati određenu aktivnost.

ATP se proizvodi u mitohondrijima – tvornicama energije unutar naših stanica. Njihov udio u proizvodnji energije doseže čak 90%. Cordyceps sadrži adenozin, koji je potreban za proizvodnju ATP-a.

 

Zašto koristiti naš ekstrakt Cordycepsa u kapsulama?

  • Ekstrakt 10:1 – koncentrirani oblik ekstrakta koji osigurava bioraspoloživost sirovine
  • Prirodno – bez nepotrebnih aditiva ili punila
  • Biljne kapsule – pogodne za vegane i vegetarijance
  • Samo plodna tijela gljiva – nema micelija pomiješanog sa zrnom
  • Uzgaja se metodom tekuće fermentacije – kontroliranom metodom koja osigurava maksimalnu koncentraciju aktivnih tvari
  • Visok sadržaj beta glukana – ispitan u neovisnim laboratorijima kako bi se osigurao visok sadržaj beta glukana. Rezultati dostupni na uvid.

Kako koristiti Cordyceps kapsule?

Preporučeni dnevni unos: 1000 mg (2 kapsule) s vodom.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Vođenje zdravog načina života i uravnotežena prehrana ključni su za održavanje dobrog zdravlja.

Ne preporučuje se korištenje trudnicama i dojiljama. Čuvati izvan dohvata male djece, na suhom i hladnom mjestu.
Shopping Cart