Dostava ili osobni prikup

Troškovi dostave

Dostava za sve narudžbe iznad 46,21 EUR (350,09 kuna) kupljene u www.awakenmind.eu internetskoj trgovini je besplatna za područje cijele Hrvatske. Trošak dostave za narudžbe manje od 46,21 EUR (350,09 kuna) iznosi 4,65 EUR  (35,00 kuna), PDV je uključen u cijenu. Za dostavu na otoke koji nisu mostom povezani sa kopnom potrebno je izvršiti nadoplatu od dodatnih 5,96 EUR (44,96 kuna), PDV je uključen u cijenu.

Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi bit će isporučeni Kupcu u roku od 2-4 radna dana, (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije). 

 

 

Proces dostave

 

Pošiljke isporučujemo putem DPD Croatia d.o.o. kurirske službe. 

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
 
U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.
U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva račun te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.
 

 

Status narudžbe

 
Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na E-mail o statusu njegove pošiljke. Kako bismo osigurali što  kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti i kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije. 
Dan prije isporuke zaprimiti ćete SMS/E-mail u kojem Vas dostavljačka služba obavještava da će dostava biti idući radni dan. Na dan dostave, u jutarnjim satima, dobit ćete SMS/E-mail o vremenu dostave u okviru 1h (npr. dostava će biti između 10 i 11h). Unutar SMS/E-mail poruke nalazi se link pomoću kojeg možete pratiti put paketa, dogovoriti novi datum dostave, promijeniti adresu dostave, preusmjeriti paket u paketni dućan (INA benzinske postaje) ili zatražiti alternativno mjesto dostave (npr. susjed).
 
 

Prikupi paket na adresi sjedišta naše firme!

Ukoliko želite svoj paket možete i osobno prikupiti u dogovoreno vrijeme na adresi sjedišta naše firme: VII Južna Obala 1a, (Kajzerica) Zagreb.
U slučaju da ste se odlučili za ovu opciju molimo Vas da nas kontaktirate na broj +385 95 3778 375 ili e-mail [email protected] kako bismo dogovorili vrijeme.

Shopping Cart