BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 300 KN

PRIMAL WHEY

 • Podržava izgradnju čiste mišićne mase
 • Utječe na regeneraciju
 • Doza od 30g jednaka je 44% preporučenog dnevnog unosa proteina
 • Djeluje anabolički i antikatabolički
 • Nizak udio ugljikohidrata i masti
 • Sojin lecitin zamijenjen lecitinom suncokreta

105,00 kn (13,94 €)

visa diners club maestro master

Poklon iznenađenja za kupnju više od 3 proizvoda!

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos u eurima dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a, 1 EUR = 7,53450 HRK.

Što je Primal Whey?

Primal Whey se razlikuje od ostalih proizvoda na tržištu time što je sojin lecitin zamijenjen je lecitinom suncokreta.

Kao što znamo proteini su složeni organski spojevi s vrlo velikom molekularnom težinom, koji se sastoje od aminokiselina povezanih peptidnim vezama. Oni igraju ključnu ulogu u funkcioniranju i izgradnji stanica u našem tijelu.

Prednosti koncentrata proteina sirutke:

 • Podržava izgradnju čiste mišićne mase
 • Utječe na metabolizam
 • Poboljšava cjelokupno funkcioniranje i zdravlje tijela
 • Visoka bioraspoloživost i brza apsorpcija
 • Djeluje anabolički i antikatabolički
 • Nizak udio ugljikohidrata i masti

Proteini podržavaju oporavak nakon treninga

Tijekom regeneracije naši mišići imaju priliku obnoviti štetu nastalu intenzivnim treningom i ojačati se kako bi se bolje prilagodili budućim stresorima. Mišići ne rastu tijekom, već tek nakon treninga, zbog čega su proteini sirutke najbolji dodatak za rast mišića. Kako bi osigurali optimalnu regeneraciju, mišići trebaju proteine ​​i njihove aminokiseline. U slučaju regeneracije, vrijeme je presudno. Što brže konzumiramo proteine ​​nakon treninga, to će naše tijelo imati više vremena za obnovu.

 

Letycyna Sojowa WPC

Posebna formula Primal Whey proizvoda

Sojin lecitin koristi se kao emulgator u većini proteinskih dodataka na tržištu. Emulgator olakšava miješanje proteina i masti s vodom.

Soja, unatoč širokoj upotrebi i visokoj učinkovitosti, nosi niz neželjenih učinaka.  Mnogi ljudi pate od alergijskih reakcija povezanih s njenom konzumacijom te dodatno, značajan dio soje koji se koristi za konzumaciju hrane dolazi iz genetski modificiranih usjeva (GMO).

Iz tog razloga odlučeno je sojin lecitin zamijeniti puno zdravijim i jednako učinkovitim suncokretovim lecitinom, koji je prirodni emulgator. To je jedina vrsta lecitina koja se može dobiti bez upotrebe kemijskih otapala. Uz to, lecitin suncokreta bogat je izvor holina i ne sadrži alergene.

Kako koristiti Primal Whey?

Otopite 30 g (2 mjerice) u 200 ml vode ili mlijeka te popijte odmah nakon pripreme.

Dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Održavanje zdravog načina života i uravnotežena prehrana bitni su za dobro zdravlje. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Čuvati izvan dohvata male djece, na suhom i hladnom mjestu.

Sastojci

Sastojci okusa čokolada-kokos: koncentrat proteina sirutke 80% (iz mlijeka), okus čokolade, boja karamela, gustin-guar guma, okus kokosa, kakao za pojačavanje okusa, emulgator-lecitin (od suncokreta), punilo-celuloza mikrokristalna, sol, zaslađivač-sukraloza.

Sastojci okusa vanilije 80% koncentrat proteina sirutke (iz mlijeka), regulator kiselosti-limunska kiselina, zgušnjivač-guar guma, aroma kreme, emulgator-lecitin (od suncokreta), punilo-mikrokristalna celuloza, aroma vanilije, boja-karoteni , sol, zaslađivač-sukraloza.